Profesii

O companie aeriană din Golf angajează stewardese: Salariu de 2.500 de dolari

O companie aeriană din Golf angajează stewardese:...

Autor: Ştefan Stan

18.04.2017, 16:46 1492

Operatorul aerian Kuwait Airways lansează o nouă campanie de angajare şi scoate la concurs 25 de posturi de stewardesă/însoţitoare de zbor pentru tinere, potrivit unui anunţ al companiie.

Recrutarea va avea loc 7 Mai 2017, la Cluj Napoca, la Grand Hotel Italia, începând cu ora 9 dimineaţa. 

Compania de aviaţie KUWAIT AIRWAYS  oferă tinerelor care întrunesc condiţiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 USD, care include plata orelor de zbor, contract de muncă ferm pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, acordarea de prime de escală, gratuitate la training, cazare, masă, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, asigurare medicală valabilă oriunde în lume, 30 zile de concediu/an, plus 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum şi alte beneficii.

Cerinţele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta cuprinsă între 20 - 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoaşterea limbii engleze (scris şi vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO