Profesii

Noul şef al SAP vine de la cel mai mare client de pe piaţa locală

Noul şef al SAP vine de la cel mai mare client de pe...

Autor: Ioana Nita

12.01.2016, 11:45 4668

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business, are începând cu această lună un nou director general, compania-mamă  numindu-l în funcţie pe Mihai Oros, un manager cu o experienţă vastă în soluţiile SAP.

Mihai Oros a lucrat în cadrul SAP în perioada 2001-2007, iar în ultimii nouă ani a ocupat poziţia de Service Line Manager în cadrul centrului de servicii al OMV Petrom (OMV Petrom Global Solutions), unul dintre cei mai mari clienţi ai companiei germane de pe piaţa locală.  De-a lungul carierei sale în cadrul SAP, el a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, având o vastă experienţă în dezvoltarea, gestionarea şi implementarea multor proiecte IT bazate pe soluţii SAP. De asemenea, în cadrul OMV Petrom, el a administrat proiectele SAP pentru toate diviziile de business.

„Mă bucur să mă întorc la SAP, în special în această formulă. Sunt foarte încrezător că, împreună cu echipa din România, vom continua să facem ceea ce SAP ştie cel mai bine - să ajute companiile să funcţioneze cât mai simplu şi eficient cu putinţă”, a spus Mihai Oros, noul director general al SAP România.

Oros a studiat la Universitatea din Timişoara, de unde a obţinut o diplomă de inginer în telecomunicaţii. În plus, el are cunoştinţe avansate de limba engleză şi germană, fiind fluent şi în limba maghiară.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO