Profesii

Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu: Legea pensiilor urmează să fie trimisă săptămâna viitoare în avizare interministerială

Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu: Legea pensiilor...

Autor: Departamentul Social

28.09.2018, 17:53 317

"Legea pensiilor - săptămâna viitoare urmează să fie trimisă în avizare interministerială. Am avut o perioadă de o lună în care am stat în dezbatere publică. Am primit inclusiv de la ministerele care trebuie să fie avizatoare începând de săptămâna viitoare tot felul de observaţii, pe care am dorit să le preluăm pe parcurs şi, când le trimitem în avizare, legea să fie cu aceste observaţii", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Digi 24.

Ministrul Muncii speră ca proiectul de lege privind pensiile să fie adoptat în Guvern în maximum două săptămâni.

"Va fi un weekend de foc pentru cei de la Casa de Pensii, pentru că vor trebui să completeze aceste observaţii de pe parcursul dezbaterilor. Nu ştiu cât va dura la celelalte ministere, sper să se mişte cât se poate de repede, cu atât mai mult cu cât noi preluăm cele mai multe dintre observaţiile lor, astfel încât să o adoptăm în guvern în două săptămâni şi să o putem trimite la Parlament", a completat Lia Olguţa Vasilescu.

Ministrul Muncii a mai precizat că săptămâna viitoare va primi de la Ministerul Finanţelor Publice şi impactul financiar exact al legii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO