Profesii

Mihai Georgescu pleacă după doi ani de la conducerea Kandia Dulce. ”Mă gândesc la antreprenoriat”

Mihai Georgescu pleacă după doi ani de la conducerea...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.10.2015, 18:38 1615

Mihai Georgescu, managerul care a stat doi ani la conducerea Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, a plecat din funcţia de director general al companiei.

„O perioadă de timp cred că o voi dedica odihnei. Probabil după o lună o să demarez altceva . Mă gândesc mai degrabă la antrepenoriat în FMCG,  dar sigur că niciodată nu spun niciodată şi nu exclud revenirea într-o poziţie de conducere a unei companii”, a declarat pentru ZF Mihai Georgescu.

El a venit la conducerea Kandia Dulce la jumătatea anului 2013, după ce timp de 21 de ani a condus subsidiara locală a Wrigley, care are în portofoliu mărci precum Orbit sau Winterfresh.

Executivul, absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, s-a angajat în cadrul Wrigley la câţiva ani după finalizarea studiilor în ianuarie 1992. Încă de la început românul a ocupat funcţia de country manager pentru Wrigley România.

Aceasta este a doua încercare a lui Mihai Georgescu de a deveni propriul şef, după ce în perioada de după plecare din Wrigley a înfiinţat împreună cu alţi doi parteneri companiaSandori Distribution, cu care urma să pătrundă pe piaţa de import şi distribuţie produse FMCG.

Kandia Dulce a avut anul trecut un rulaj de 184 milioane de lei (41 mil.euro). Compania are o fabrică de dulciuri în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO