Profesii

Mihai Aniţa, partener în cadrul PwC România, va prelua de la 1 iulie conducerea departamentului de Servicii de Audit al companiei, în locului lui Kenneth Spiteri

Mihai Aniţa, partener în cadrul PwC România, va prelua...

Autor: Roxana Rosu

02.04.2021, 10:56 161

Mihai Aniţa, partener în cadrul PwC România, va prelua de la 1 iulie conducerea departamentului de Servicii de Audit al companiei, înlocuindu-l pe Kenneth Spiteri, care va continua ca Partener de Audit şi va conduce proiectele de transformare referitoare la strategia de resurse umane ale PwC .

”Îi sunt foarte recunoscător lui Kenneth pentru realizările şi contribuţia sa la dezvoltarea PwC în România. În ultimii 7 ani, Kenneth a condus departamentul de audit cu dăruire, distincţie şi echilibru. Îl felicit pe Mihai pentru promovare şi sunt încrezător că va conduce departamentul de Audit cu energie şi motivaţie, pentru a ne dezvolta serviciile, cu beneficii valoroase atât pentru clienţi, cât şi pentru echipă”, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Mihai Aniţa este Partener de Audit, Lider al serviciilor integrate pentru clienţii din domeniul bunuri de consum şi retail şi Lider al serviciilor dedicate companiilor antreprenoriale din PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO