Profesii

Mihaela Ioniţă, directorul de HR al Coca-Cola HBC România, companie cu o productivitate per angajat de aproape 1,8 mil. lei, de 6 ori mai mult decât media pe economie: In viitor nu se va mai lucra pe un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru opt ore pe zi

Mihaela Ioniţă, directorul de HR al Coca-Cola HBC...

Autor: Ramona Cornea

04.03.2020, 00:07 5633

Mihaela Ioniţă, HR Manager în cadrul Coca-Cola HBC România, afirmă că digitalizarea, automatizarea şi inteligenţa artificială vor transorma piaţa muncii în viitor. „Munca, în esenţa ei, se transformă odată cu trendurile de digitalizare, automatizare, inteligenţă artificială.

Nu se va mai lucra pe un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru opt ore pe zi. Acum oamenii pot fi freelanceri, pot lucra part-time, să aibă mai mulţi angajatori, să livreze servicii. Astfel, apare întrebarea de cât de pregătiţi suntem noi ca angajatori să oferim flexibilitatea aceasta“, afirmă ea.

Coca-Cola HBC România a avut o productivitate per angajat de circa 1,8 milioane de lei în 2018. Per total, productivitatea per angajat la nivelul economiei a fost de 336.000 de lei în 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO