Profesii

Mihaela Crăciun, fost director de HR al combinatului Liberty Galaţi, merge la Grup Feroviar Român

Mihaela Crăciun, director de resurse umane al Grup Feroviar Român (GFR)

Mihaela Crăciun, director de resurse umane al Grup Feroviar Român (GFR)

Autor: Cristina Bellu

20.07.2021, 00:05 829

Mihaela Crciun, fostul director de resurse umane al combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a preluat de la 1 iulie funcţia de director de resurse umane al Grup Feroviar Român (GFR), cea mai importantă companie a grupului Grampet şi cel mai mare operator privat feroviar din România.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industriile siderurgică, petrol şi gaze, ciment, tehnologia informaţiei şi producţie ali­mentară, Mihaela Crăciun a gestionat de-a lungul timpului echipe multiculturale şi proiecte complexe de transformare orga­nizaţională şi schimbare culturală în cadrul companiilor în care a activat, printre care Liberty Galaţi, ArcelorMittal, Rompetrol şi Carpatcemet.

Din rolul său, Mihaela Crăciun va coordona activitatea de resurse umane a GFR, inclusiv recrutare şi dezvoltarea talentelor, formarea personalului, planificarea carierei şi managementul performanţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO