Profesii

Măriuca Talpeş, Coaliţia pentru Dezvoltarea României: “Profesorul are cel mai mare impact asupra calităţii sistemului de învăţământ”

Măriuca Talpeş, Coaliţia pentru Dezvoltarea României:...

Autor: Mihaela Pascari

27.06.2017, 13:22 203
Sistemul de învăţământ românesc ar trebui să fie mai riguros cu tinerii care vor să devină profesori, şi să orienteze cei mai bine pregătiţi tineri către această profesie, a spus Măriuca Talpeş, liderul grupului pentru educaţie din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României. “Profesorul are cel mai mare impact asupra calităţii sistemului educaţional. Cu toţii am avea de câştigat dacă profesorii s-ar dovedi profesionişti. În străinătate sistemul de învăţământ este mult mai riguros, la ei doar cei mai buni elevi, ulterior studenţi, ajung la catedră”, a explicat Măriuca Talpeş, care a fost prezentă în cadrul unei conferinţe, organizată de fundaţia Romanian Business Leaders, o organizaţie a antreprenorilor şi şefii de companii din mediul de businessul privat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO