Profesii

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru să colaboreze doar cu dumnealui

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis i-a spus doamnei...

Autor: Valentin Pircalabu, Mediafax

17.05.2018, 20:31 120

"Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru puţin mai devreme, am trecut pe la guvern. Mi-a spus un lucru care confirmă ceea ce am spus mai devreme. Acum ceva timp, preşedintele Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru să colaboreze doar cu dumnealui pentru că o să îi fie bine şi, încet încet, să se rupă de partid pentru că altfel o să fie singura care plăteşte. Ori asta arată că acest om nu are niciun fel de legătură cu Constituţia. Constituţia este considerată facultativă de dumnealui. Nu are decât interese pur personale, nici măcar politice. Tot acest plan are ]n vedere destabilizarea României. Nu putem să stăm toţi spectatori în faţa unui om care e în stare să arunce în aer această ţară doar pentru că primul ministru nu a acceptat să îi devină o slugă credincioasă", a spus Liviu Dragnea la România Tv.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, în Bulgaria, că afirmaţiile potrivit cărora premierul ar face bine să facă ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizând că nu au fost ameninţări. Şeful statului a anunţat că îşi menţine opinia privind demisia Vioricăi Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO