Profesii

Liebrecht & wooD Group recrutează doi executivi pentru echipele de senior management din România şi Polonia

Mariusz Kozłowski

Liebrecht & wooD Group recrutează doi executivi pentru echipele de senior management din România şi Polonia. Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

07.12.2015, 12:26 978

Liebrecht & wooD Group continuă strategia de creştere pe pieţele-cheie din Europa Centrală şi de Est şi, în acest scop, compania îşi consolidează echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali în România şi Polonia. Sorin Ioan Blaga şi Mariusz Kozłowski vor prelua noile funcţii la jumătatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, să dezvolte noi proiecte atractive pe ambele pieţe, cum sunt Praga Koneser Center din Varşovia şi Frumuşani Residential Park în Bucureşti.

Sorin Ioan Blaga va conduce filiala din România a Liebrecht & wooD Group. În cei peste 25 ani de experienţă profesională, Sorin Ioan Blaga şi-a demonstrat competenţele în poziţii de top management printre care Marketing Director în cadrul Philip Morris Romania şi Bulgaria, Adevărul Holding sau Otter Distribution Romania, respectiv Vice-Preşedinte Marketing, Comunicare şi Corporate Affairs în cadrul Rompetrol Group sau Managing Director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa serviciilor de publicitate la punctul de vânzare. Sorin Ioan Blaga a studiat la Universitaţea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi şi a obţinut Diploma Profesională în Management şi MBA la Open University Business School din Marea Britanie. Noul General Manager al Liebrecht & wooD în Romania este, de asemenea, un pasionat lector universitar – a fost tutor în cadrul Open University Business School şi este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Activitatea Liebrecht & wooD Group în Polonia va fi condusă de Mariusz Kozłowski. Timp de 14 ani, a fost membru în Consiliul de Administraţie al GTC, fiind implicat în dezvoltarea şi administrarea de proiecte de birouri şi retail cu o suprafaţă cumulată de aprox. 400.000 m.p. în Polonia, precum şi în prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varşovia (WSE). Mariusz Kozlowski deţine o experienţă solidă în leasing, marketing şi comunicare corporate, precum şi pieţe de capital. Este de asemenea broker licenţiat – înainte de a se alătura GTC, a coordonat departamentul de Institutional Equity Sales în cadrul ABN AMRO Securities în Varşovia. Mariusz Kozlowski a absolvit Facultatea de Comerţ Exterior din cadrul Warsaw School of Economics (SGH), având un master în domeniul economiei.

Ceilalţi fondatori şi Managing Directori ai Grupului, i.e. Marc Lebbe şi Patrick Van Den Bossche, vor avea în continuare roluri cheie în conducerea companiei, fiind membri ai Consiliului de Supraveghere al Liebrecht & wooD Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO