Profesii

Lidl dublează primele de Crăciun în 2020, până la 800 lei, şi oferă angajaţilor o asigurare de viaţă care acoperă şi Covid19. Investiţia totală depăşeşte 11 milioane de lei

Lidl dublează primele de Crăciun în 2020, până la...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2020, 15:45 2638

Discounterul german Lidl a anunţat că va extinde beneficiile pentru angajaţii săi şi va oferi prime de Crăciun duble faţă de 2019, de până la 800 lei, plus o nouă asigurare de viaţă.

Astfel, compania va oferi 800 de lei pentru angajaţii cu o vechime mai mare de 6 luni şi 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puţin de 6 luni în Lidl.

Investiţia totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

În plus, retailerul a lansat o nouă campanie de brand de angajator, care pune accept pe oportunităţile de dezvoltare profesională din reţea, în condiţiile în care majoritatea dintre managerii actuali  au fost promovaţi din interiorul companiei.

În luna septembrie discounterul a introdus o asigurare de viaţă care acoperă atât cazurile de accident, cât şi cele de îmbolnăvire şi care este valabilă oriunde în lume. Noua poliţă include şi servicii care au acoperire în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie şi cadouri de Moş Nicolae pentru angajaţii care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Compania are aproape 280 de magazine de discount şi peste 7.500 de salariaţi, raportând afaceri de circa 10 mld. lei anul trecut. Venitul minim lunar în companie este de 2.500 de lei net, sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de sporuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO