Profesii

Leroy şi Asociaţii i-a recrutat ca avocaţi seniori pe Razvan Pele şi Diana Moroianu

Razvan Pele şi Diana Moroianu

Razvan Pele şi Diana Moroianu

Autor: Cristina Bellu

05.02.2019, 12:46 395

Casa de avocatură independentă Leroy şi Asociaţii anunţă recrutarea lui Razvan Pele şi a Dianei Moroianu ca avocaţi seniori ai societăţii.

Razvan Pele are peste 11 ani de practică în avocatura care cuprinde domeniile din dreptul concurenţei, distribuţiei şi protecţiei consumatorilor, dreptului proprietăţii intelectuale şi al protecţiei datelor personale. El este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009 şi a fost implicat în unele dintre cele mai importante operaţiuni de concentrare economică de pe piaţa din România, asistând clienţii în cadrul procedurilor de autorizare a acestor operaţiuni de către Consiliul Concurenţei.

Experienţa sa în domeniul dreptului concurenţei a fost dezvoltată în paralel cu aceea din domeniul dreptului proprietăţii intelectuale şi al protecţiei datelor cu caracter personal, asistând clienţi internaţionali din domeniul telecomunicaţiilor şi din industria farmaceuticelor în legătură cu înregistrarea drepturilor de proprietate industrială la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci şi la Oficiul European de Proprietate Intelectuală, administrarea de portofolii de astfel de drepturi, precum şi în litigii în materia drepturilor de proprietate intelectuală.

Diana Moroianu are o experienţă de peste 10 ani în dreptul societăţilor, fuziuni şi achiziţii şi tranzacţii de drept financiar şi bancar. Membră a Baroului Bucureşti din anul 2008,  Ea a fost implicată în tranzacţii de M&A atât de partea comparatorilor cât şi a vânzătorilor pentru clienţi activi în diverse domenii, de la lanţuri de comerţ, la industria farmaceutica şi cea financiară. Totodată, ea a fost implicată într-o varietate de tranzacţii, printre care împrumuturi sindicalizate, finanţare de proiect sau de achiziţii, restructurări financiare, listare de acţiuni pe piaţa de capital În afară de experienţa ca avocat de tranzacţii, Diana Moroianu a acordat asistentă cu privire la cadrul normativ aplicabil instituţiilor financiare şi a dobândit experienţă în tranzacţiile de piaţa de capital în zona EMEA în cadrul unei bănci de investiţii  

Leroy şi Asociaţii a ajuns la o echipă formată din 20 de avocaţi, în cei peste 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Iniţial, societatea a funcţionat ca birou local al cabinetului francez Gide.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO