Profesii

La numai 25 de ani, Ruxandra Micu a pornit o afacere simplă, dar din care câştigă zeci de mii de euro. Are clienţi din toată lumea şi oferă un produs unic în România

La numai 25 de ani, Ruxandra Micu a pornit o afacere...

Autor: Business Magazin

02.09.2017, 10:54 23591

La 25 de ani, Ruxandra Micu se numără deja printre cei care au mizat pe antreprenoriat. După primul an de activitate, tânăra se aşteapă la rulaje de circa 50.000 de euro, bani obţinuţi dintr-un blog de gătit şi planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani. Proiectul Meal Plans oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o dietă vegetariană şi este primul de acest tip din România.

În contextul în care antreprenoarea vizează clienţi de pe tot globul, tânăra se aşteaptă la creşteri de minimum 25% în primii 2-3 ani de activitate.

Cred că structura mea a fost întotdeauna una antreprenorială. N-am fost niciodată angajată, n-am lucrat niciodată cu program fix, deşi mă întreţin singură de la 20 de ani. Gândul de a dezvolta o afacere în online a fost prezent încă de când am început să activez în domeniul marketingului digital, iar prima manifestare a acestuia a fost blogul“, povesteşte Ruxandra Micu despre aptitudinile sale antreprenoriale.

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO