Profesii

Ioana Filipescu Stamboli pleacă de la Deloitte unde a condus departamentul de M&A

Ioana Filipescu Stamboli pleacă de la Deloitte unde a...

Autor: Cristina Roşca, Roxana Rosu

19.06.2020, 13:08 1134

Executivul Ioana Filipescu Stamboli a plecat din cadrul companiei de consultanţă şi audit Deloitte după un mandat de patru ani. Ea conducea activitatea de M&A a grupului şi deţinea funcţia de partener corporate finance.

„Voi reveni în antreprenoriat, însă voi continua să colaborez cu echipa Deloitte pe anumite proiecte”, a spus Ioana Filipescu Stamboli.

Ea îşi va continua activitatea în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor unde are o experienţă de circa două decenii.

„Ioana Filipescu Stamboli a ales să se retragă din parteneriatul Deloitte şi continuă colaborarea cu firma într-o manieră mai flexibilă, pe proiecte, împreună cu echipa de experţi în fuziuni şi achiziţii ai firmei. În prezent, Deloitte are mai multe proiecte în derulare cu Ioana Filipescu Stamboli în această nouă formulă de colaborare”, spun oficialii Deloitte Romania.

În timpul mandatului Ioanei Filipescu Deloitte România a fost implicată în mai multe mandate importante. De altfel, piaţa de M&A a fost pe val în aceşti ani, mergând mână în mână cu economia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO