Profesii

Infernul unui cunoscut lanţ de fast-food-uri. Cum vede un angajat timpul petrecut acolo

FOTO: PassiveAggresiveNotes.com

FOTO: PassiveAggresiveNotes.com

Autor: Ştefan Stan

20.04.2013, 12:07 30084

Un angajat a demisionat din slujba de la Burger King, spunând în textul scrisorii ce gândea despre companie şi despre colegii lui. Site-ul Passive Aggressive Notes, care a postat scrisoarea, a numit-o "un whopper de demisie", scrie Business Insider.

"Sunt entuziasmat să vă anunţ că după trei ani brutali, îmi dau demisia. Am urât să lucrez în cadrul companiei încă din ziua în care m-am angajat. Nu-mi place slujba, nu-mi place de colegii care nu vorbesc limba engleză, şi nu-mi place de voi", a scris bărbatul nemulţumit.

"Nu vă agitaţi să-mi scrieţi o recomandare. Unde mă duc (Facultatea de Drept) nu am nevoie de o recomandare, în special de la Burger King", a adăugat el.

Vânzătorul de la Burger King care a depus scrisoarea a spus că demisia a fost scrisă de un angajat care "se prefăcea că îi place de toată lumea, dar în final s-a săturat de infernul pe care îl numim Burger King".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO