Profesii

Headhunterii de la Stanton Chase şi-au numit un nou partener la Bucureşti, Cristina Postolache

Crististina Postolache

Crististina Postolache

Autor: Adelina Mihai

02.03.2018, 00:05 1223

Cristina Postolache, 41 de ani, un executiv cu 11 ani de experienţă în sectorul serviciilor de HR, a preluat de la începutul acestei luni funcţia de partener în cadrul firmei de executive search Stanton Chase România. Ea va conduce businessul Stanton Chase alături de Marius Precu, care ocupă funcţia de managing partner la Stanton Chase din toamna anului 2016.

Crististina Postolache are o experienţă profesională de 20 de ani, dintre care în ultimii 11 ani a lucrat în industria serviciilor de resurse umane la compania proprie (Big4HR), oferind servicii de consultanţă în resurse umane, recrutare, centre de evaluare şi dezvoltare sau programe de consultanţă în HR personalizate. Anterior, ea a lucrat în management, marketing şi vânzări în companii din industria telecomunicaţiilor. Este absolventă a Facultăţii de relaţii economice internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a unui program de masterat în comunicare şi relaţii publice la SNSPA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO