Profesii

Gigantul francez BNP Paribas l-a numit pe Costin Nistor managing director al biroului de real-estate din România

Gigantul francez BNP Paribas l-a numit pe Costin Nistor...

Autor: Dragoş Dinu

24.06.2019, 18:35 623

Costin Nistor, cu o experienţă de 16 ani în domeniul imobiliar, a fost numit Managing Director al biroului BNP Paribas Real Estate România. El vine în locul Olgăi Melihov şi va prelua atribuţiile biroului de la 1 iulie 2019.

În ultimii ani, Costin a demonstrat în mod constat că are expertiza necesara şi deţine o înaltă calificare profesională. El a fost responsabil de securizarea şi coordonarea unor contracte cheie în cadrul departamentului de Property Management în Romania, colaborând îndeaproape cu echipele din CEE. Am certitudinea că el va deveni un adevarat lider în procesul de evoluţie a companiei către o nouă etapă.  El va continua strategia BNP Paribas Real Estate de a se impune pe piata locală ca o companie de încredere pe piaţa consultanţei imobiliare din Romania. În acelasi timp, dorim să-i mulţumim Olgăi Melihov pentru implicarea şi eforturile depuse în dezvoltarea biroului local, de care azi suntem foarte mandri. Iă urăm succes în urmatoarele sale încercări profesionale, spune Erik Drukker, Chief Executive Officer of BNP Paribas Real Estate Poland and CEE

Costin Nistor a colaborat cu instituţii financiare în numele cărora a administrat portofolii imobiliare. Costin are o experienţă de peste 10 ani în furnizarea serviciilor de Property Management  şi gestionarea activelor din toate sectoarele imobiliare.

Apreciez în mod deosebit echipa BNP Paribas România şi sunt sigur că împreuna vom perfecţiona gama de servicii imobiliare oferite clienţilor nostri precum şi o mai bună poziţionare a brandului nostru pe piaţa locală, spune Costin Nistor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO