Profesii

Georges Durdilly, fost pilot de elicopter militar, este noul şef al Airbus în România

 Georges Durdilly, fost pilot de elicopter militar, este...

Autor: Roxana Rosu

13.06.2019, 14:54 283

Georges Durdilly (60 de ani), fost pilot de elicopter militar, a fost numit şeful Airbus în România, înlocuindu-l în această poziţie pe Serge Durand, retras la pensie.

Noul manager va reprezenta grupul Airbus în relaţia cu autorităţile şi partenerii şi va sprijini dezvoltarea operaţiunilor comerciale. Georges Durdilly va fi de asemenea Directorul General al Airbus Helicopters România.

“Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România şi sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid şi de durată. Sunt sigur că ambiţiile noastre, portofoliul complex de produse şi servicii împreună cu experienţa noastră internaţională sunt cele mai importante valori pentru dezvoltarea operaţiunilor în România, ţară care se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce priveşte elicopterele’’, a spus Georges Durdilly.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO