Profesii

Fostul CEO al Carpatica şi RBS revine ca şef la Moneycorp, care îşi deschide sucursală în România

Johan Gabriëls

Johan Gabriëls

Autor: Claudia Medrega

19.07.2016, 13:46 1772

Moneycorp, compania specializată în plăţi internaţionale şi schimburi valutare, îşi deschide sucursală în România care este condusă de Johan Gabriëls, fost şef la Banca Comercială Carpatica şi RBS.

Sucursala locală a Moneycorp are sediul în Victoria Center în Bucureşti.

„Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piaţă, oferind preţuri extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienţi şi o puternică platformă on-line de schimburi valutare şi plăţi. Ne adresăm în special companiilor locale mari şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care obţinerea unor cotaţii şi servicii personalizate competitive de la băncile cu care interacţionează este dificilă”, spune Johan Gabriëls  CEO Moneycorp România.

Moneycorp a început să furnizeze servicii de plăţi şi schimburi valutare din 1979 dintr-o singură locaţie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajaţi şi a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzacţii în 90 de valute în numele clientilor săi în anul 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO