Profesii

Forumul Investitorilor în Franciză. Dan Trepcea, Expense Re­duction Analysts Ro­mânia: Antreprenorii trebuie să ia în calcul scenariile mai puţin optimiste pentru afacere, realitatea e diferită faţă de planuri

Dan Trepcea, partener licenţiat Expense Reduction Analysts România: Consultanţa e asociată cu reputaţia şi credibilitatea.

Dan Trepcea, partener licenţiat Expense Reduction Analysts România: Consultanţa e asociată cu reputaţia şi credibilitatea.

Autor: Georgiana Mihalache

28.11.2018, 16:40 278

Persoanele care vor să treacă în zona de antreprenoriat şi să înfiinţeze un business trebuie să găsească domeniul de activitate în care să se simtă confortabil, iar planurile de afaceri tre­buie făcute analizând sce­nariile mai puţin optimiste pentru a preveni even­tualele greşeli, susţine Dan Trepcea, partener licenţiat Expense Re­duction Analysts Ro­mânia.

El a fost prezent la evenimentul Forumul Investitorilor în Franciză, organizat de ZF împreună cu francize.ro.

„Cred că în momentul în care te hotărăşti să treci în zona de independenţă profesională trebuie ca experienţa şi produsul să fie compatibile cu perso­nalitatea şi în zona de confort mental. Trebuie bine cântărite resursele pe care ţi le poţi permite şi să iei în calcul scenariile mai puţin optimiste pentru că realitatea e diferită faţă de când faci planurile“, a spus Dan Trepcea în cadrul eve­nimentului. Franciza Expense Reduction Analysts (ERA) este o activitate de consultanţă de nişă, care presupune optimizarea costurilor de business şi oferă soluţii pentru companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO