Profesii

Fondul de investiţii Abris Capital îl promovează ca Partener pe Adrian Stănculescu, liderul biroului din România

Adrian Stănculescu, Partener Abris Capital

Adrian Stănculescu, Partener Abris Capital

Autor: Cristina Bellu

09.01.2020, 16:13 312

Fondul de private equity Abris Capital, care are în portofoliu mai multe firme locale printre care şi producătorul de hârtie Pehart Tec, anunţă promovarea lui Adrian Stănculescu, director de investiţii al Abris România, ca Partener.

Totodată, el se alătură şi Comitetului de Investiţii al fondului în calitate de membru fără drept de vot.

Adrian Stănculescu şi-a început activitatea la Abris Capital în 2014, iar din 2018 conduce echipa Abris din Bucureşti, având rolul de director de Investiţii. În această perioadă a fost implicat în mai multe tranzacţii în România, printre care Urgent Cargus (servicii de curierat), Green Group (reciclare PET şi deşeuri), Pehart Tec (producător de role de hârtie), precum şi în ultimele două achiziţii – Dentotal (distribuitor de echipamente şi consumabile stomatologice) şi GTS Group (furnizor de servicii de management al clădirilor).

„Ecosistemul companiilor antreprenoriale şi al fondurilor de private equity a avut o dinamică bună în ultimii ani şi mă aştept ca această evoluţie pozitivă să continue ca urmare a dezvoltării macroeconomice, dar mai ales pe măsură ce afacerile antreprenoriale din noua generaţie se maturizează şi ţintesc proiecte din ce în ce mai ambiţioase” explică Adrian Stănculescu, noul Partener al Abris Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO