Caută doar în titlu
Profesii

Firma de avocatură Noerr le-a cooptat pe Carmen Mazilu şi Miruna Ghinescu în cadrul departamentului de taxe

Firma de avocatură Noerr anunţă extinderea departamentului de taxe cu doi membri noi.

Astfel, Carmen Mazilu, consultant fiscal cu 14 ani de experienţă în domeniul contabil şi fiscal, devine Senior Tax Advisor, urmând să se concentreze pe acordarea de consultanţă şi asistenţă fiscală în activitatea curentă a clienţilor, precum şi în cazuri de structurare si restructurare, planificare fiscală, due diligence, audit si preţuri de transfer, iar Miruna Ghinescu devine Junior Tax Advisor poziţie din care va acorda asistenţă fiscală în domeniul preţurilor de transfer şi în cadrul revizuirilor fiscale, urmând să abordeze şi aspecte de fiscalitate la nivel naţional şi internaţional. 

Carmen Mazilu a mai lucrat la Noerr atât în departamentul de servicii financiare, cât şi în cel de taxe, până în anul 2011, în timp ce Miruna Ghinescu şi-a desfăşurat activitatea profesională în cadrul uneia din cele patru companii “Big Four”, oferind în special asistenţă în domeniul preţurilor de transfer precum şi în cadrul revizuirilor fiscale din categoria due dilligence.

Noua echipă de taxe a Noerr – condusă de Iulian Sorescu (Associated Partner, Head of Noerr Finance & Tax)  – va oferi în continuare clienţilor săi soluţii viabile în domeniul fiscal, oferind totodată servicii integrate împreună cu  echipele din cadrul departamentelor financiar, contabilitate & payroll, ajutor de stat şi consultanţă de management.
 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.