Profesii

Firma de avocatură Noerr il promovează ca partener pe Iulian Sorescu şi îşi extinde echipa cu cinci avocaţi

Iulian Sorescu

Iulian Sorescu

Autor: Cristina Bellu

21.01.2020, 13:12 185

Firma de avocatură Noerr anunţă promovarea lui Iulian Sorescu în poziţia de partener şi extinderea echipei pentru ariile corporate/M&A, real estate şi litigii cu cinci avocaţi.

“Iulian Sorescu a fost promovat în poziţia de Partener, după ce a deţinut funcţia de partener asociat în cadrul Noerr din anul 2008. În ultimii ani, Iulian a dezvoltat departamentul de Ajutoare de Stat, asistând cu succes împreună cu echipa lui multe companii internaţionale în vederea obţinerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri şi a întregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum şi asistenţă în relaţia cu Ministerul Finanţelor Publice”, transmit reprezentanţii Noerr.

Alături de promovarea lui Iulian Sorescu, firma de avocatură le-a recrutat pe Cătălina Oancea (Associate) şi Denisa Moldovan (Junior Associate) în cadrul departamentului de corporate/M&A, pe Diana Cochilet (Associate) şi Miruna Coderie (Junior Associate) în cadrul departamentului de real estate şi pe Denisa Margas (Junior Associate) în cadrul departamentului de litigii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO