Profesii

Federaţia Română de Fotbal reduce cu 20% salariile angajaţilor din cauza epidemiei de coronavirus

Federaţia Română de Fotbal reduce cu 20% salariile...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

31.03.2020, 16:37 69

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, că salariile angajaţilor vor scădea cu 20% din luna aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, pe site-ul instituţiei, că din luna aprilie salariile angajaţilor, inclusiv a celor din zona tehnică, vor fi diminuate cu 20%.

Preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, susţine că decizia a fost luată în urma unor consultări cu echipa de management a FRF.

„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Miercuri, de la ora 13:00, UEFA a stabilit o videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55 de federaţii naţionale, în care se va discuta despre reprogramarea partidelor din diferite competiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO