Profesii

Fast-forward la recrutare pe final de an

Fast-forward la recrutare pe final de an

Click pentru imaginea marita

13.11.2006, 14:34 20

Saptamana care a trecut a fost una dintre cele mai efervescente de pe piata muncii, aproape 1.000 de pozitii vacante fiind anuntate de unii dintre cei mai importanti jucatori din diferite domenii de activitate. Cea mai complexa oferta de angajare din saptamana care a trecut s-a adresat inginerilor, aproximativ 300 de posturi fiind scoase la concurs pentru absolventii de universitati tehnice.
Companii precum Porsche, Renault si Baker Oil Tools au prezentat ample oferte de recrutare, oferind viitorilor membri ai echipelor, printre altele, pachet salarial atractiv si instruire specifica on the job. Angajatul ideal pentru aceste posturi trebuie sa aiba, in general, studii superioare de specialitate, experienta in domeniu de minimum trei ani, permis de conducere si sa fie bun cunoscator al limbii engleze si al operarii PC. Aproximativ 12 dintre ofertele din acest domeniu au fost oferite de compania din domeniul petrolier Baker Oil Tools, divizie a Baker Hughes, acesta fiind unul dintre cei mai activi angajatori de pe piata din saptamana care a trecut. Alte opt posturi de ingineri au fost scoase la concurs de catre compania de broadband wireless Alvarion, divizia din Romania fiind a doua cea mai mare divizie Alvarion din lume.
Aceasta este in cautare de ingineri Java SW, ingineri de testare pentru SW si HW, ingineri de sistem, ingineri de technical support field, ingineri de teste automate, integration engineers si real time SW engineers. Profesionistii in consutanta aflati in cautare de noi locuri de munca au si ei o oferta variata din care pot alege.
Compania de audit si contabilitate PricewaterhouseCoopers, una dintre membrele Big Four, este in cautarea unui senior consultant. Pentru a aplica la acest job, candidatii trebuie sa aiba cel putin 3 ani experienta in domeniu si sa vorbeasca fluent limba engleza.
Tot PricewaterhouseCoopers a lansat si cea mai tentanta oferta pentru contabili, experienta minima necesara fiind de 3-5 ani, fluenta in limba engleza fiind din nou necesara. Flamingo International cauta si ea economist-contabil, unul dintre beneficiile pe care le ofera fiind oportunitatea de training si dezvoltarea profesionala. Companiile din industria farmaceutica isi continua activitatea de recrutare inceputa in urma cu cateva luni.
Companii precum Sandoz, Ozone, PharmaFarm sunt in cautare de noi membri de echipa. PharmaFarm, companie de import si distributie de produse farmaceutice, parte a grupului european de distri-butie de medicamente Celesio, cauta director regional de vanzari pentru Bucuresti, Key accountants, reprezentanti de vanzari si operatori telesales in mai multe orase din tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO