Profesii

Fady Chreih, CEO Regina Maria: Am crescut salariile asistentelor din spitale cu 25% după creşterile de la stat

Fady Chreih, CEO Regina Maria: Am crescut salariile...

Autor: Georgiana Mihalache

24.05.2017, 13:52 2519

Asistentele medicale din spitalele Regina Maria, al doilea jucător din piaţa de servicii medicale private, au avut creşteri salariale de până la 25%, măsură venită ca răspuns la creşterile veniturilor medicilor şi personalului medical din sistemul public, potrivit lui Fady Chreih, CEO al Regina Maria. El a precizat că o asistentă dintr-un spital Regina Maria câştigă în medie 5.000 de lei net lunar, la acelaşi nivel cu un angajat dintr-un spital public.

„Este o mare diferenţă între spital şi policlinici pentru că este o altă presiune, faci gărzi, ai sporuri dacă eşti în blocul operator, în terapie intensivă. Am crescut salariile la asistentele din spitale cu 25%. Am făcut acest lucru proactiv, în momentul în care am ştiut că se va da legea, am făcut-o. În continuare, din păcate există plăţile informale în spitalele de stat”, a spus Fady Chreih, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO