Profesii

Eduard Radu, Acceder: Managerii români sunt foarte bine pregătiţi tehnic, însă nu au spirit de echipă şi sunt nesiguri pe deciziile luate

Autor: Cătălina Butan

30.06.2014, 00:07 708
Managerii români sunt foarte bine pregătiţi din punct de vedere tehnic, însă nu ştiu să colaboreze şi nu au încredere deplină în deciziile pe care le iau, este de părere Eduard Ra­du, fondatorul firmei de consultanţă, training şi coaching Acceder.
 
„Incapacitatea de a colabora este slăbiciunea cel mai greu de vindecat în rândul managerilor români. Simţim nevoia de a ne diferenţia ca indivizi, iar când vrem să câştigăm ca indivizi, pierdem ca echipă. Suntem foarte competitivi, iar nevoia de a ieşi pe locul întâi nu ne lasă să colaborăm“, a spus la emisiunea de business ZF Live Eduard Radu.
 
Consultantul este de părere că managerii români au intenţii bune, sunt creativi şi sunt dispuşi să lucreze peste program, acestea fiind principale calităţi ale lor şi unul dintre motivele pentru care companiile străine privesc Ro­mânia ca fiind o piaţă a muncii în care încă merită să investească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO