Profesii

Edenred vrea să-şi extindă echipa de specialişti IT din hubul Edenred Digital Center din Capitală, unde lucrează peste 100 de programatori


Răzvan Popescu, director de HR şi Site Leader la Edenred Digital Center: Este un moment important pentru Edenred Digital Center, ţinând cont că, în numai un an, am reuşit să atragem peste 100 de colegi în echipa noastră

Răzvan Popescu, director de HR şi Site Leader la Edenred Digital Center: Este un moment important pentru Edenred Digital Center, ţinând cont că, în numai un an, am reuşit să atragem peste 100 de colegi în echipa noastră

Autor: Cristina Bellu

24.09.2020, 10:03 431

Edenred Digital Center, hub-ul internaţional pentru proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, deschis anul trecut la Bucureşti, şi unde activează peste 100 de progamatori, intenţionează să-şi extindă echipa de specialişti şi să ajungă la 130 de angajaţi până la finalul anului.

„Este un moment important pentru Edenred Digital Center, ţinând cont că, în numai un an, am reuşit să atragem peste 100 de colegi în echipa noastră”, spune Răzvan Popescu, director de HR şi Site Leader la Edenred Digital Center.

Compania a lansat deja şi are în derulare aplicaţii şi proiecte cu impact global în business, în contextul în care hub-ul din Bucureşti dezvoltă soluţii pentru tranzacţii online, precum aplicaţii mobile de plăţi digitale, pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Un astfel de proiect, în care Edenred Digital Center ocupă un rol important în dezvoltare, este aplicaţia MyEdenred, lansată deja în şapte ţări, inclusiv în România.

De asemenea, din centrul de inovaţie digitală de la Bucureşti, este, în prezent, coordonată tranziţia în cloud a tuturor celor 46 de subsidiare Edenred în procesul de digitalizare.

Edenred emite în România carduri şi tichete de masă, de cadouri, carduri şi vouchere de vacanţă, carduri şi tichete culturale, de creşă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri şi are pe plan local peste 35.000 de companii clienţi, 1,5 milioane de angajaţi utilizatori ai soluţiilor sale de beneficii şi 65.000 de comercianţi parteneri, deserviţi de o echipă de peste 200 de angajaţi.

La nivel global, Edenred conectează 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri din 46 de ţări, prin intermediul a peste 850.000 de clienţi corporativi.

În 2019, datorită activelor sale tehnologice, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacţii realizate, în primul rând, prin intermediul aplicaţiilor mobile, a platformelor online şi cardurilor.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris fiind inclusă în indicii bursieri CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe şi MSCI Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO