Profesii

Doi tineri antreprenori români au nevoie de votul vostru: Aplicaţia Tabăra Virtuală poate primi o finanţare de 20.000 de dolari în finala mondială a unei competiţii de start-up-uri, dacă îi votaţi

Doi tineri antreprenori români au nevoie de votul...
04.04.2018, 16:19 314

Tabăra Virtuală, un business care aduce produse proaspete de la fermierii locali către farfuriile din oraşe, reprezintă România în finala mondială a Chivas Venture, o competiţie globală pentru antreprenoriat.  

România participă pentru al treilea an consecutiv în competiţie Chivas Venture, un proiect demarat de Chivas Regal. Timp de trei săptămâni, în perioada 4 – 25 aprilie, oamenii au la dispoziţie un singur vot pentru care să îşi susţină business-ul preferat. Finanţarea de 200.000 de dolari în această etapă a competiţiei va fi distribuită, în funcţie de numărul voturilor, către fiecare dintre cei 27 de finalişti.

Roxana Bitoleanu, co-fondator Tabăra Virtuală, va reprezenta România în finala globală a competiţiei, unde concurează alături de alţi 26 de antreprenori din ţări de pe tot globul.

„Participarea în Chivas Venture este o oportunitate unică pentru dezvoltarea abilităţilor de business cu impact social’’, a declarat Roxana Bitoleanu.

Taraba Virtuală este o aplicaţie mobilă gratuită care conectează micii fermieri cu oamenii care trăiesc în oraşele de lângă ei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO