Profesii

Doar 30 de joburi in management la Angajatori de Top

24.03.2008, 23:14 34

In cadrul targului de joburi Angajatori de Top desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti doar aproximativ 30 dintre cele 3.000 de locuri de munca din oferta angajatorilor au fost pozitii de management in companii, potrivit reprezentantilor Catalyst Recruitment Solutions, companie care ofera servicii de recrutare si employer branding si organizator al evenimentului. Fiecare companie prezenta la targ ca angajator a venit cu o oferta de 20-30 de joburi. Cea mai mare oferta de joburi a fost pusa la bataie in sectorul financiar-contabil - 600, audit si consultanta - 500, HR & marketing si IT&C - cate 400 de joburi.
Spre exemplu, operatorul de telefonie mobila Vodafone a prezentat o oferta de 18 joburi pentru persoane cu o experienta de pana la cinci ani, pentru pozitiile de analist business-proiecte IT, inginer trafic, inginer NOC, manager proiect IT, manager proiect resele si sisteme.
Peste 3.000 de persoane si-au depus CV-ul pe site-ul organizatorilor evenimentului, iar peste 100.000 de persoane au intrat pe site. La cea de-a patra editie a Angajatori de Top au fost circa 13.000 de vizitatori.
Pretentiile salariale ale tinerilor cu 2-3 ani de experienta au inceput sa se apropie de 700 de euro. In acelasi timp, un absolvent de facultate, fara experienta, cere de la angajator un salariu de minimum 300 de euro. Liviu Florea

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO