Profesii

Deloitte Romania promovează patru angajaţi în funcţii de directori, în cadrul departamentului Audit şi Servicii conexe

Alexandru Stancu, Ana Şerban, Florian Sima şi Raluca Burciu

Alexandru Stancu, Ana Şerban, Florian Sima şi Raluca Burciu

Autor: Cristina Bellu

04.08.2023, 11:16 3051

Deloitte Romania îi promovează pe Alexandru Stancu, Ana Şerban, Florian Sima şi Raluca Burciu în funcţiile de directori în cadrul departamentului Audit şi Servicii conexe, începând cu 1 septembrie 2023.

„Preluarea responsabilităţilor care derivă din rolul de director reprezintă un moment important în carierele colegilor mei şi o confirmare a angajamentului, expertizei şi contribuţiei lor la evoluţia firmei”, spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Alexandru Stancu s-a alăturat Deloitte ca membru al echipei din Timişoara în 2020 şi are peste 12 ani de experienţă în audit. Lucrează cu clienţi din sectoarele bunuri de consum, agricultură şi auto, atât cu companii multinaţionale, cât şi cu antreprenori. Este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi a absolvit Facultatea de Economie şi Managementul Afacerilor din Timişoara.

Cu peste 15 ani de experienţă în proiecte de audit şi consultanţă pentru companii active în industria asigurărilor - viaţă, sănătate şi non-viaţă -, Ana Şerban s-a alăturat Deloitte în 2022. Are o vastă experienţă în analiză şi raportare financiară, audit financiar, implementarea IFRS (inclusiv IFRS 17), Solvabilitate II şi în managementul proiectelor. Este membră a Asociaţiei Contabililor Certificaţi din Marea Britanie (ACCA), a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi a Autorităţii pentru Supraveghere Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS). Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Florian Sima este membru al echipei Deloitte din 2011. Are 15 ani de experienţă profesională, pe parcursul cărora a fost implicat în diverse proiecte în sectoarele retail, bunuri de consum şi bunuri industriale. De asemenea, el a avut un rol important în dezvoltarea echipei din Bucureşti, în calitate de coordonator al procesului de recrutare pentru departamentul Audit. Florian este membru al Asociaţiei Contabililor Certificaţi din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi al Autorităţii pentru Supraveghere Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS).

Raluca Burciu are o experienţă profesională de peste 17 ani, dintre care 12 în cadrul Deloitte. A fost implicată în proiecte complexe de audit de grup pentru companii din sectoarele jocuri de noroc, auto şi bunuri de consum. De asemenea, ea coordonează proiectele de training pentru echipele de audit din Bucureşti şi de la birourile regionale, contribuind astfel activ la dezvoltarea profesională a colegilor săi. Este membră a Asociaţiei Contabililor Certificaţi din Marea Britanie (ACCA), a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), a Camerei Consultanţilor Fiscali şi a Autorităţii pentru Supraveghere Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS).

Practica de Audit şi Servicii conexe a Deloitte România are aproximativ 200 de experţi şi oferă clienţilor săi servicii de audit al situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale şi internaţionale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară şi a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum şi servicii de consultanţă financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România şi standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO