Profesii

Deloitte îşi întăreşte echipa de conducere şi promovează doi directori în cadrul companiei şi un partener în cadrul societăţii de avocaţi Reff & Asociaţii

Ioana Boca,  Sorin Elisei şi Mihnea Galgoţiu-Săraru

Ioana Boca, Sorin Elisei şi Mihnea Galgoţiu-Săraru

Autor: Cristina Bellu

14.07.2020, 13:22 241

Compania de audit şi consultanţă Deloitte anunţă promovarea Ioanei Boca pe poziţia de director consultanţă financiară şi a lui Sorin Elisei pe poziţia de director în cadrul practicii specializate în industria de energie şi resurse naturale din cadrul companiei, în timp ce Mihnea Galgoţiu-Săraru a fost desemnat în rolul de Partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi care reprezintă reţeaua globală Deloitte Legal în România.

”Pe lângă recunoaşterea contribuţiilor colegilor noştri în dezvoltarea competenţelor echipelor noastre specializate şi a relaţiilor cu clienţii, extinderea echipei noastre de conducere este şi o confirmare a maturităţii unor servicii inovative,” spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Ioana Boca, recent numită director în cadrul departamentului de Consultanţă Financiară în Deloitte România, are 12 ani de experienţă în consultanţă financiară, fuziuni şi achiziţii (servicii de due diligence) şi audit, şi a fost implicată în peste 100 de proiecte de due diligence, atât de partea vânzătorului, cât şi a cumpărătorului, analize independente ale afacerilor, proiecte de due diligence pentru scopuri de refinanţare şi proiecte de divizare a societăţilor.

În perioada 2016 -2017, Ioana Boca a lucrat la Londra, în cadrul Deloitte UK, şi a fost implicată în tranzacţii internaţionale din sectoare precum infrastructură, tehnologie şi mass-media, producţie, imobiliare, turism şi industrie hotelieră. În noul ei rol, Ioana Boca se va concentra pe dezvoltarea departamentului de Value Creation Services în România. Ea are o diplomă de licenţă în Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice.  

Cu o experienţă de peste zece ani în sectorul energetic, Sorin Elisei are cunoştinţe solide în coordonarea de proiecte de anvergură naţională şi internaţională în domeniul energiei şi schimbărilor climatice, precum şi în elaborarea de studii, analize, proiecte şi strategii în domeniu. De asemenea, el a participat la dezvoltarea unor proiecte importante, realizate atât de instituţii publice, cât şi de companii private, în calitate de expert în reglementările pieţelor de energie şi gaze naturale. Sorin Elisei a absolvit cursuri de management executiv la London School of Business and Finance, precum şi cursuri de tranzacţionare a energiei şi de înţelegere a contractelor de tip EFET în cadrul Federaţiei Europene a Traderilor de Energie din Europa. De asemenea, el este expert certificat în sustenabilitate şi eficienţă energetică.

Mihnea Galgoţiu-Săraru, avocat specializat în soluţionarea disputelor, s-a alăturat echipei Reff & Asociaţii Deloitte Legal în 2019, ca Senior Managing Associate în calitate de coordonator al diviziei de litigii comerciale. Odată cu promovarea în rolul de Partener, el preia conducerea întregii practici de litigii si arbitraje. Mihnea Galgoţiu-Săraru are peste 11 ani de experienţă în dreptul afacerilor, după ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Înainte de a se alătura echipei Reff & Asociaţii Deloitte Legal, el a deţinut poziţia de Partener şi rol de coordonare a practicii de litigii dintr-o altă societate de avocatură importantă din România. De-a lungul carierei sale, Mihnea Galgoţiu-Săraru a asistat companii ce sunt lideri de piaţă din numeroase sectoare, coordonând proiecte ample de litigii, în special dispute complexe administrative (inclusiv fiscale şi anti-trust) şi comerciale. El are experienţă vastă şi în proceduri de arbitraj internaţional şi în litigii derulate în mai multe jurisdicţii.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal România, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionişti.

La nivel global, Deloitte furnizează servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

 
 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO