Profesii

Deloitte îşi întăreşte echipa de conducere şi promovează doi parteneri în cadrul departamentului de servicii fiscale şi un partener în cadrul societăţii de avocaţi Reff & Asociaţii

Deloitte îşi întăreşte echipa de conducere şi...

Autor: Cristina Bellu

10.06.2020, 13:17 817

Compania de audit şi consultanţă Deloitte i-a promovat pe Raluca Bâldea şi Bogdan Barbu pe poziţia de Parteneri Servicii Fiscale şi pe Simina Mut în rolul de Partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi care reprezintă reţeaua globală Deloitte Legal în România.

„Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reuşită a unei cariere în servicii profesionale” spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Raluca Bâldea, care a devenit acum Partener Servicii Fiscale în cadrul departamentului de Taxe Indirecte al Deloitte România, are 13 ani de experienţă în domeniul fiscal. Ea s-a alăturat Deloitte în 2013 şi, de atunci, s-a specializat în TVA. Oferind consultanţă în chestiuni sofisticate de TVA pentru companii din toate domeniile, Raluca s-a concentrat în ultimii ani pe sectoarele producţie, imobiliar şi energie. În plus, din 2018 a preluat rolul de coordonator al echipei de consultanţi în domeniul taxelor vamale şi al accizelor, iar în 2019 a devenit coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Timişoara. Raluca Bâldea este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, expert fiscal înregistrat la instanţele de judecată naţionale şi are un Executive MBA de la Universitatea din Viena.

Bogdan Barbu, promovat Partener Servicii Fiscale, este specializat în preţuri de transfer şi fiscalitate internaţională şi este liderul grupului de servicii de consultanţă dedicat sectorului produselor industriale din cadrul Deloitte România. El s-a alăturat Deloitte după ce a absolvit studiile universitare, în 2008, fiind implicat în numeroase proiecte de consultanţă fiscală şi procese de soluţionare a disputelor, cu predilecţie în domeniul preţurilor de transfer, lucrând cu companii româneşti şi multinaţionale din toate domeniile, în special din sectorul produselor industriale şi de consum. Din 2019, este şi coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Cluj-Napoca. Bogdan este licenţiat în afaceri internaţionale şi are un master în acelaşi domeniu. De asemenea, deţine un Certificat în Preţuri de Transfer emis de Chartered Institute of Taxation din Londra şi este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Simina Mut este acum Partener în cadrul Reff & Asociaţii şi coordonează pentru Europa Centrală echipele de consultanţă în management juridic şi de Legal Managed Services, al căror rol este să sprijine departamentele juridice în demersul de transformare digitală, de îmbunătăţire a eficienţei prin utilizarea soluţiilor tehnologice şi prin optimizarea proceselor. Simina continuă să conducă şi Centrul Global de Excelenţă Deloitte Legal, o echipă globală aflată la Bucureşti care oferă soluţii atât pentru clienţii, cât şi pentru profesioniştii Deloitte din toată lumea, printre care se numără soluţiile create în cadrul parteneriatului cu UiPath. Simina este un avocat experimentat în tranzacţii bancare şi a coordonat implementarea la nivel global a unor proiecte inovatoare pentru reţeaua Deloitte Legal, în domenii precum excelenţă operaţională, design de modele operaţionale, centralizarea serviciilor, soluţii tehnologice dedicate domeniul juridic şi strategie digitală. Ea s-a alăturat Deloitte când era absolventă. A studiat drept internaţional şi comparat în Cluj-Napoca, Paris şi Geneva şi deţine certificări în drept comparat şi transnaţional.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal România, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionişti.

La nivel global, Deloitte furnizează servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO