Profesii

Dan Volentir a preluat conducerea hotelului de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, controlat de familia Co­pos

Dan Volentir a preluat conducerea hotelului de patru...

Autor: Cristina Bellu

20.07.2020, 14:07 251

Hotelul de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de familia Copos, are începând cu luna iulie un nou director general în persoana lui Dan Volentir, care pâna acum a ocupat poziţia de regional business development director la ANA Hotels Head Office.

”Trecem printr-o perioadă nouă, în care trebuie să te concentrezi pe oportunităţi. Businessul, aşa cum îl ştiam noi până acum cinci luni, s-a schimbat radical. Astăzi, adaptarea este cuvântul de ordine”, spune Dan Volentir.

Anterior numirii acestuia, conducerea hotelului a fost asigurată de Christine Schillings, care la finalul lunii iunie 2020 a preluat conducerea operaţiunilor locale ale grupului educational elveţian winsedswiss.

Cu o vastă experienţă în industria ospitalităţii, Dan Volentir a activat timp de opt ani în cadrul lanţului hotelier Hilton International in Germania, Bulgaria şi România, unde a ocupat poziţia de revenue manager.

În 2005, a intrat în grupul hotelier ANA Hotels, ca director general al celor trei unităţi de cazare din Poiana Braşov, unde a reuşit o creştere semnificativă a profitabilitatii, implementând sisteme noi de operare, cât şi concepte moderne în aria food & beverage.

În noul mandat Dan Volentir îşi propune să menţină standardele, astfel încât hotelul din nordul Capitalei să rămână prima opţiune pentru organizarea de evenimente. „Avem un atuu puternic în faţa altor locaţii din Bucureşti: beneficiem de terase şi grădini generoase, de spaţii largi în aer liber, unde se poate respecta distanţarea fizică”.

Crowne Plaza face parte din lanţul ANA Hotels, ce are în portofoliu hotelurile Athenee Palace Hilton şi trei unităţi la munte, în Poiana Braşov, şi Hotelul Europa cu centrul SPA ANA Aslan Health Spa, din Eforie Nord.

În 2019, compania a avut afaceri de 166 milioane de lei, faţă de 154 mil. lei în  2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO