Profesii

Cum se lucrează în criză: marile companii reacţionează la răspândirea noului coronavirus şi aplică noi reguli şi proceduri pentru a îşi feri angajaţii

Cum se lucrează în criză: marile companii...

Autor: Ramona Cornea

13.03.2020, 00:06 607

♦ Angajatorii vin cu program flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, anulează evenimente şi interzic călătoriile în zonele de risc.

Noul coronavirus ce a apărut în 2019 în provincia Wuhan din China s-a răspândit rapid la nivel global în ultimele luni, iar în ultimele săptămâni a avut un impact puternic şi în ţările din Europa. 

În România, numărul cazurilor diagnosticate cu noul coronavirus creşte de la o zi la alta, iar autorităţile publice iau măsuri speciale de control şi prevenire. Companiile au început şi ele să implementeze proceduri şi reguli stricte prin care să îşi protejeze angajaţii. Lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s anunţă o mai mare flexibilizare a programului de lucru al angajaţilor săi, pe fondul extinderii cazurilor diagnosticate cu noul coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO