Caută doar în titlu
Profesii

Companiile fondate de studenţii de la The Entrepreneurship Academy au avut vânzări de peste 1 mil. euro în perioada septembrie 2019 – iulie 2020. Ilinca Păun, CEO: În timp ce facultăţile publice predau multă teorie, noi încercăm să creăm spirit şi competenţe antreprenoriale, iar tinerii să-şi dorească să lucreze în sectorul privat

♦ Printre afacerile studenţilor se numără agenţii de digital marketing şi social media, companii de comerţ cu produse tehnologice, firme dedicate dezvoltării de soluţii tehnologice avansate, dezvoltării de soluţii de marketing bazate pe realitate augmentată sau tipăririi 3D.

Start-UP-urile studenţilor la facultatea de antreprenoriat The Entrepreneurship Academy au avut vânzări de peste 1 mil. euro în perioada septembrie 2019 – iulie 2020. 

Printre afacerile studenţilor se numără agenţii de digital mar­keting şi social media, ca Difrnt şi Brandify, companii dedicate comerţului cu produse tehno­logice sau accesorii ca Flip şi Ezstick, companii dedicate dez­vol­tării de so­luţii tehnologice avan­sate, de tip software de au­to­ma­tizare – Crea­tive Motion, dez­voltare de soluţii de marketing ba­zate pe realitate augmentată – Think AR, sau tipărire 3D – Printed.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.