Profesii

Companiile farmaceutice raman cei mai activi angajatori

17.04.2006, 00:00 49

Companiile care activeaza in domeniul farmaceutic continua sa fie cei mai activi angajatori, 11 jucatori de pe piata anuntand saptamana trecuta ca sunt in cautare de personal.

Conform anunturilor lor de angajare, companiile farmaceutice au pus la bataie aproximativ 40 de joburi in diverse orase ale tarii, cele mai multe recrutari facandu-se pentru birourile firmelor din Bucuresti.

Compania Servier a anuntat ca are libere posturi de Reprezentant Medical pentru orasele: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Timisoara, Craiova, Sibiu, Brasov, Cluj, Oradea, Targu-Mures si Arad. Pentru a putea ocupa o astfel de pozitie, candidatul trebuie sa fie absolvent al Facultatii de medicina sau farmacie, sa cunoasca limba engleza, la nivel avansat, sa detina abilitati de organizare si de stabilire a relatiilor interpersonale, abilitatea de a se adapta la cerintele impuse la nivel international, entuziasm si automotivare.

Din punctul de vedere al diversitatii insa, Europfarm este compania cu cele mai variate locuri de munca, toate pentru Brasov. Pentru majoritatea posturilor oferite - Analist Calitate Microbiologie, Specialist Asigurarea Calitatii-Productie, Responsabil Produs Finit, Manager Tehnic, Coordonator achizitii, Tehnolog Industrie Farmaceutica, Analist Calitate Fizico-Chimic - concurentii trebuie sa detina diploma in domeniu, abilitati de comunicare si lucru in echipa, capacitate de prioritizare, bune cunostinte de limba engleza, cunostinte de operare PC. Candidatii care vor reusi sa obtina postul vor avea parte de un pachet atractiv de beneficii, sistem competitiv de salarizare, sanse reale de promovare si o atmosfera profesionista de lucru.

La randul lor, companii precum Sensiblu, Mediplus, Teopharm sau Med Life cauta in special Reprezentanti de Vanzari, Asistent Marketing sau Operator Facturare. Responsabilitatile acestora sunt promovarea numelui, imaginii serviciilor si produselor companiei in cauza, stabilirea si mentinerea unei bune relatii de afaceri cu toti clientii si identificarea nevoilor clientilor.

Pozitia a doua in clasamentul angajatorilor este ocupata de companiile din domeniul IT&C. Cel mai atractiv angajator este UPC, compania de comunicatii prin cablu, care are libere posturi de Proiect Manager, Specialist CISCO, Conectivity Specialist, Administrator Baza de Date, Specialist IT&SOX, Specialist IT Security, Asistenta Tehnica, Administrator Retea, Administrator Centru de date.

Alte posibilitati de a lucra in domeniu sunt ca Programator Java, Transmision Manager, Developement Manager, Reprezentant Vanzari sau Specialisti Logistica, toate angajarile facandu-se in Bucuresti.

Un alt domeniu cu oferta bogata de munca este cel al materialelor de constructii, firme ca Dufa, Baumax, Rigips Romania, Holcim, Aluterm sau Strabag punand la bataie posturi ca: Director Tehnic, Inginer Chimist, Manager Vanzari si Consultant Aplicatii in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta si Iasi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO