Profesii

Clifford Chance Badea îşi întăreşte practica de M&A Real Estate şi anunţă revenirea lui Andrei Caloian ca senior associate

Andrei Caloian

Andrei Caloian

Autor: Cristina Bellu

29.01.2020, 11:51 134

Clifford Chance Badea anunţă revenirea lui Andrei Caloian ca senior associate în departamentul M&A şi Real Estate coordonat de partenerul Nadia Badea.

Cu o experienţă în avocatura de business de aproape nouă ani, Andrei Caloian este specializat în Corporate M&A, asistând de-a lungul timpului clienţi internaţionali şi locali activând în industrii precum petrol şi gaze, agricultură, managementul deşeurilor, industria farmaceutică şi telecom, în legătură cu tranzacţii complexe de fuziuni şi achiziţii, precum şi asocieri de tip joint-venture.

Portofoliul său recent include proiecte precum asistenţă acordată Brisegroup, unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale din România, în legătură cu crearea unei asocieri tip joint-venture împreună cu China Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund, asistenţă acordată grupului CANAL+ în legătură cu achiziţia grupului M7, unul dintre cei mai mari operatori de televiziune cu plată din Europa, operând inclusiv în România prin intermediul Focus Sat; asistenţă acordată acţionarilor Promat Comimpex şi Agroind Cauaceu, două dintre cele mai mari companii de agribusiness din România, în legătură cu vânzarea unor participaţii minoritare către Ameropa, un important distribuitor de îngrăşăminte pentru agricultură, seminţe şi pesticide, precum şi asistenţă acordată Stada Arzneimittel, o companie activă pe piaţa fabricării de produse farmaceutice, în legătură cu achiziţia de la Mid Europa Partners a grupului Walmark.

 „2020 se anunţă un an cu multe tranzacţii interesante pentru noi şi pentru clienţii cu care lucrăm în mod frecvent. Lărgirea echipei este parte din angajamentul nostru permanent de a fi alături de clienţii noştri şi de a-i ajuta să finalizeze cu succes tranzacţiile şi obiectivele pe care şi le-au propus”, spune Nadia Badea.

Practica M&A şi Real Estate a Clifford Chance Badea are în portofoliu unele dintre cele mai importante tranzacţii locale şi regionale, asistând companii multinaţionale, fonduri de investiţii şi instituţii financiare globale fie de partea vânzătorului, fie de partea cumpărătorului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO