Profesii

Cezar Gheorghe se întoarce în piaţa cerealelor ca senior trader la Bunge

Venirea lui Cezar Gheorghe în echipa de conducere a Bunge are loc în contexul în care americanii se află într-o campanie de recrutare de executivi din mediul de agrobusiness

Venirea lui Cezar Gheorghe în echipa de conducere a Bunge are loc în contexul în care americanii se află într-o campanie de recrutare de executivi din mediul de agrobusiness

Autor: Gabriel Razi

06.08.2014, 00:04 1123

Cezar Gheorghe (45 de ani), care a ocupat până acum un an fotoliul de country manager al traderului elve­ţian Ameropa, a fost numit în po­ziţia de senior trader al Bunge, unul din­tre cei mai mari patru traderi agri­coli din lume şi grup cu poziţii de forţă în România pe piaţa uleiurilor vegetale şi a comerţului cu materii prime agricole.

Conducerea din România a Bunge nu a răspuns ieri solicitării ZF prin care i se cerea un comentariu pe marginea acestei numiri.

Venirea lui Cezar Gheorghe în echi­pa de conducere a Bunge are loc în con­te­xtul în care americanii se află într-o cam­panie de recrutare de executivi din me­diul de agrobusiness pentru a-şi re­struc­tura afacerea locală după ce au pierdut în România câteva zeci de mi­lioa­ne de euro în ultimii ani.

Anterior, Bunge i-a recrutat şi pe Cris­tian Mihăilescu (ex - ADM) pentru poziţia de director comercial şi pe Adela Vlă­duţo­iu, (ex - Cargill Oils) pen­tru a con­duce afa­ce­rile cu ulei ale fa­bricilor de la Buzău şi Lehliu.

Cezar Gheorghe are o istorie de 12 ani în lumea comercianţilor de materii prime agricole. El şi-a început cariera în cadrul companiei americane Cargill, unde a avansat până în poziţia de sales ma­na­ger.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO