Profesii

Ce se mai organizează la Bucureşti: Campionatul internaţional de extensii de gene

Ce se mai organizează la Bucureşti: Campionatul...
09.10.2018, 16:35 247

Corina Turcuman, o antreprenoare din Republica Moldova care a făcut din extensiile sale de gene Karina Lashmaker un brand internaţional, organizează la Bucureşti, în data de 22 şi 23 octombrie, a doua ediţie a Campionatului Internaţional de Extensii de Gene.

Campionatul internaţional va avea loc la Jubile Ballroom din Bucureşti, pe strada Mihai Bravu, nr. 223.

“Prin acest campionat, ne propunem să promovăm rezultatele cât mai naturale, care oferă o notă de seducţie şi rafinament privirii clientelor. În acest sens, participanţii sunt îndemnaţi să nu lucreze cu extensii extrem de groase şi lungi. Lucrarea rezultată trebuie să fie una la care s-a lucrat cât mai curat, adică să nu se fi folosit mult adeziv pentru gene”, declară Corina Turcuman, fondatorul Karina Lashmaker, membră a Elite

Campionatul de gene este o competiţie la care participă tehnicieni de extensii de gene pasionaţi, cu scopul de a-şi etala talentul şi aptitudinile profesionale. În cadrul competiţiei există 7 probe, din care participanţii au şansa de a opta la care să participe. Concurenţii au posibilitatea de a alege să lucreze cu produsele pe care le folosesc în mod obişnuit în saloanele proprii, pentru a-şi pune mai bine în practică tehnicile cu care sunt familiarizaţi.

Participanţii vor aplica extensii de gene pe un model. Tehnicienii de extensii de gene trebuie să aplice şi să ţină cont de anumite reguli şi cerinţe pe care, oricum sunt obligaţi să le respecte zi de zi când lucrează cu clientele în propriul salon. Deşi obiectivul acestei proceduri este oferirea unui aspect cât mai plăcut chipului doamnelor şi domnişoarelor, există cliente care pot avea cereri uşor exagerate.

„Fiecare participant are la dispoziţie un timp stabilit pentru a-şi termina lucrarea. După aceea, modelele merg în zona unde vor fi jurizate. Juriul  va avea în faţă o listă de criterii de jurizare şi va pune note la fiecare criteriu în parte. La final, câştigă concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj la aceste criterii”, a mai declarat fondatoarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO