Profesii

Ce salarii oferă companiile din IT în România

Ce salarii oferă companiile din IT în România

Autor: Adelina Mihai

12.07.2014, 18:03 7454
Cele mai bune oferte salariale sunt în continuare în domeniul IT şi în sectorul ban­car. Spre exemplu, un middle manager specializat în arii precum hardware şi reţelistică primeşte un salariu de peste 2.000 de euro net pe lună, în timp ce unul cu competenţe în software are din start un salariu de 2.500 de euro net pe lună. În schimb, un manager dintr-o sucursală bancară abia poate ajunge la acest nivel salarial, pentru această poziţie fiind oferite venituri cuprinse între 1.500 şi 2.500 de euro net pe lună. Un ma­nager din sectorul telecom poate câştiga peste 2.000 de euro, în timp ce managerii de proiect din centrele de servicii externalizate pentru afaceri câştigă între 1.500 şi 2.000 de euro.
 
Un angajat fără experienţă care îşi începe cariera într-un centru de servicii de externa­lizare primeşte 250 de euro net pe lună, pe când un tânăr care are câteva competenţe specifice dezvoltate poate câştiga 400 de euro net pe lună pentru o poziţie de entry-level în domeniul telecomunicaţiilor, potrivit unor informaţii centralizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară APT.
 
 Printre companiile care vor face angajări se numără Endava, IBM, Orange, SCC Services, Dell International Service, Microsoft, DB Global Technology, Luxoft, Pentalog, Ness Atos IT Solutions and Services, Accesa IT Systems, Vodafone, Teamnet sau  Emag.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO