Profesii

Catalog Business Magazin: 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Andrei Şercănean, e-commerce services director eMAG: Ce apreciez cel mai mult la Iulian Stanciu este că întotdeauna este cu un pas înaintea tuturor

Andrei Şercănean

Andrei Şercănean

Autor: Ioana Matei

28.08.2020, 17:40 415

♦ La 38 de ani, Andrei Şercănean este e-commerce services director la eMAG, rol din care dezvoltă şi implementează serviciile şi produsele noi de e-commerce în cadrul grupului ♦ Cifra de afaceri a grupului eMAG a ajuns în 2019 la 5,6 miliarde de lei, potrivit celor mai recente informaţii acordate ZF, iar numărul de angajaţi, la 2.478 de angajaţi anul trecut.

ROL OCUPAT ÎN COMPANIE: Din rolul actual, am ca obiectiv principal îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor eMAG & Fashion Days, din toate ţările unde cele două branduri activează.

Cel mai recent proiect pe care l-a lansat este eMAG Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă şi gratuită, plus alte beneficii exclusive.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO