Profesii

Casa de avocatură Wolf Theiss îşi întăreşte echipele de real estate şi energie cu doi avocaţi

Flaviu Nanu şi Sebastian Botic

Flaviu Nanu şi Sebastian Botic

Autor: Roxana Rosu

11.12.2017, 12:28 558

Societatea de avocatura regionala Wolf Theiss il readuce in echipa sa pe Flaviu Nanu în calitate de Counsel şi îl recrutează pe Sebastian Botic ca Avocat Colaborator, în practicile de Real Estate, Energie şi Infrastructură.

Flaviu Nanu a mai colaborat cu Wolf Theiss in perioada 2006 – 2008. Ulterior a fost Counsel in cadrul departamentului de real estate si energie al biroului din Romania al White & Case, iar cel mai recent a ocupat pozitia de Partener in cadrul unei societati romanesti reputate de avocatura.

El este specializat pe dreptul imobiliar, constructiilor si energiei, cat si pe fuziuni si achizitii. 

Totodata, Sebastian Botic se alatura echipei de Real Estate in calitate de Avocat Colaborator, fiind specializat in planificarea mediului construit, drept imobiliar, constructii si infrastructura, precum si in litigii pentru aceste specializari. Inainte de a se alatura Wolf Theiss, a fost avocat in-house pentru unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii software din Romania, NTT Data. De asemenea, a lucrat timp de noua ani ca arhitect si urbanist. Este doctor in arhitectura si filosofie si a fost lector in cadrul unor numeroase conferinte de specialitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO