Profesii

Casa de avocatură Stratulat Albulescu l-a cooptat pe Cristian Vlaicu partener şi coordonator al ariei de practică în departamentul de drept bancar şi financiar

Casa de avocatură Stratulat Albulescu l-a cooptat pe...

Autor: Cristina Bellu

14.10.2020, 13:17 139

Firma de avocatură Stratulat Albulescu anunţă numirea lui Cristian Vlaicu  în poziţia de partener şi coordonator al ariei de practică în departamentul de drept bancar şi financiar.

Anterior, Cristian Vlaicu a coordonat departamentele de drept bancar şi financiar din cadrul Wolf Theiss şi DLA Piper şi a deţinut poziţia de consilier juridic senior în cadrul mai multor bănci din România, precum ING şi Raiffeisen Bank.

„Cooptarea lui Cristian ne va permite să trecem la nivelul următor de dezvoltare a departamentului. Momentul este unul extrem de potrivit, deoarece nevoia de finanţări şi servicii asociate va fi din ce în ce mai mare în contextul impactului pe care COVID-19 îl are asupra economiilor mondiale”, spune Silviu Stratulat, Managing Partner.

Având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul bancar şi financiar, Cristian Vlaicu  asistă atât creditori, cât şi debitori, în ultimii ani fiind implicat în consilierea băncilor şi a instituţiilor financiare internaţionale cu privire la o serie de tranzacţii inovatoare în regiunea Europei Centrale şi de Est. Expertiza lui Cristian Vlaicu  cuprinde coordonarea mai multor tipuri de tranzacţii precum finanţări structurate şi complexe, locale şi transfrontaliere, vânzarea de portofolii de credite neperformante, aspecte legate de cadrul legal de reglementare în domeniu, inclusiv aspecte specifice în cadrul procesului de vânzare a instituţiilor de credit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO