Profesii

Casa de avocatură CEE Attorneys / Boanţă, Gîdei şi Asociaţii şi-a extins echipa de litigii comerciale şi arbitraj şi a cooptat-o pe Iulia Stănciulescu-Ilie în calitate de Partener

Casa de avocatură CEE Attorneys / Boanţă, Gîdei şi...

Autor: Roxana Rosu

27.01.2020, 11:10 219

Casa de avocatură CEE Attorneys / Boanţă, Gîdei şi Asociaţii şi-a extins echipa de litigii comerciale şi arbitraj şi a cooptat-o pe Iulia Stănciulescu-Ilie în calitate de Partener şi coordonator al acestui departament în cadrul firmei.

Iulia Stănciulescu-Ilie este specializată în practica de litigii de drept contencios administrativ şi fiscal, drept imobiliar şi construcţii, dreptul muncii, protecţia datelor, concurenţă, precum şi în proceduri legale de restituire a bunurilor naţionalizate/expropriate abuziv.

Noul partener al firmei a gestionat cazuri complexe, a căror valoare aproximativă a depăşit, în ultimii 3 ani, 150 milioane euro, în industrii precum energie, construcţii, retail, financiar-bancar, infrastructură, agri-business şi tehnologie.

„M-am alăturat cu bucurie echipei CEE Attorneys / Boanţă, Gîdei şi Asociaţii formată din vechi colegi si practicieni excepţionali, ale căror valori umane şi profesionale le împărtăşesc întru totul. Împreună vom continua construcţia unui departament puternic de litigii ca răspuns la exigenţele clienţilor noştri în acest domeniu, dar şi la nevoile pe care le-am identificat în piaţă. Ne aşteptăm la o creştere semnificativă a volumului de activitate care, pe baza estimărilor şi analizei noastre, va conduce la o majorare a veniturilor provenind din litigii cu cel puţin 10% în următorul an faţă de 2019”, a declarat Iulia Stănciulescu-Ilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO