Profesii

Campioni în business. Sfaturi de la antreprenorii din Iaşi: creaţi-vă echipe de management puternice, atrageţi talente în jurul vostru

Antreprenorii din Iaşi spun că cel mai important capital într-o companie este reprezentat de angajaţi şi le recomandă oamenilor de afaceri români să investească în forţa de muncă, în echipe de management alături de care să ia cele mai bune decizii în businessul pe care îl conduc.

 
Acesta a fost unul dintre cele mai importante sfaturi date de antreprenorii premiaţi ieri în cadrul evenimentului „Campioni în business“ organizat la Iaşi. În total, 12 antreprenori din zona Moldovei au fost premiaţi pentru performanţa în afaceri ieri la Iaşi, la evenimentul „Campioni în business“, organizat de fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, firma de audit PwC şi Fundaţia Triple Helix.
 
„Prin evenimentul Campioni în business premiem modelele de business şi antre­prenori care au avut curajul să investească, să creadă în viziunea lor, au creat locuri de muncă şi au contribuit semnificativ la dezvol­tarea economică a României. Creşterea nivelului de trai, consolidarea clasei de mijloc, creşterea competitivităţii prin dezvol­tarea sectoarelor economice care aduc o valoa­re adăugată mai mare sunt provocări cu care o să ne confruntăm în perioada urmă­toare.(...) Considerăm că aceşti campioni în business au capacitatea de a aduce economia României la următorul nivel şi categoric pentru noi sunt modele de urmat“, a spus Vlad Vitcu, director zonal corporate în ca­drul BCR, cea mai mare bancă din România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.