Profesii

Bogdan Badea, eJobs: Candidaţii cu experienţă sunt atraşi de o carieră în multinaţionale sau companii antreprenoriale

Bogdan Badea, CEO al eJobs România

Bogdan Badea, CEO al eJobs România

Autor: Cristina Bellu

25.09.2019, 11:40 128

Platforma de recrutare online eJobs.ro a înregistrat în primele 9 luni ale anului peste 6,5 milioane de aplicări, cele mai multe dintre acestea aparţinând candidaţilor din categoria de vârstă 25-35 de ani.

Majoritatea candidaţilor cu experienţă sunt atraşi de o carieră într-o companie multinaţională sau în companii antreprenoriale care le oferă posibilitatea de a învăţa şi de a creşte din punct de vedere profesional, consideră Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

“Candidaţii care se află în apogeul carierei lor, în etapă de plină dezvoltare şi cu ceva experienţă acumulată în spate sunt atraşi de o carieră într-o companie multinaţională sau companii antreprenoriale care le pot oferi şansa de a învăţa şi de a creşte din punct de vedere profesional”.

Platforma de de recrutare online eJobs.ro a înregistrat în primele nouă luni ale anului circa trei milioane de aplicări pentru joburile din vânzări, din care jumătate au fost depuse de candidaţii cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, 750.000 de aplicări au aparţinut celor din categoria de vârstă 18-24 şi peste o jumătate de milion candidaţilor cu vârste între 36 şi 45 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO