Profesii

Ascendis: Noile generaţii de angajaţi preferă metodele de învăţare accelerată

Adrian Moldoveanu, con­sul­tant şi coordonatorul biroului din Timi­şoara al firmei de training Ascendis

Adrian Moldoveanu, con­sul­tant şi coordonatorul biroului din Timi­şoara al firmei de training Ascendis

Autor: Adelina Mihai

01.06.2015, 00:06 457
O mare parte din companiile din zona de vest a ţării sunt preocupate să instru­ias­că din ce în ce mai mult anga­jaţii tineri cu potenţial mare de dez­vol­tare, a spus Adrian Mol­doveanu, con­sul­tant şi coordonatorul biroului din Timi­şoara al firmei de training Ascendis.
 
„Companiile manifestă un interes foarte mare nu atât de mult pentru angajaţii din poziţii-cheie, ci pentru cei care vin din spate şi care au potenţial mare de dezvoltare. Cred cu tărie că angajatorii din zona de vest a ţării se ocupă de dezvoltarea noilor generaţii de manageri. Pe de altă parte, observăm că generaţia nouă consumă foarte rapid lucrurile în general şi cred că în viitor va creşte zona învăţării accelerate, a simulărilor de business care vor avea un im­pact foarte mare în dezvoltarea oa­menilor“, a spus Adrian Moldoveanu. El a fost unul dintre speakerii celei de-a XVII-a ediţii a dezbaterilor HR Insider or­ganizată la Timişoara pe tema „So­luţii pentru cea mai mare problemă a angajatorilor din vestul ţării: cum op­reş­ti exodul angajaţilor spre con­cu­renţă?“.
 
Consultantul Ascendis a mai precizat că în ultima perioadă se fac analize foarte exacte ale nevoilor de instruire şi în sălile de curs vin oameni care chiar îşi doresc să crească din punct de vedere profesional.
 
 
Citiţi pe www.zfcorporate.ro/ Profesii cele mai importante declaraţii din cadrul celei mai recente întâlniri HR Insider, la care au participat, pe lângă Adrian Moldoveanu de la Ascendis, şi Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental, Loredana Ghiţuică, directorul de resurse umane al Takata Arad, Sanda Balaş, HR manager Arad airbag operations în cadrul Key Safety Systems şi Marius Pentek, managing director în cadrul Haufe-Lexware.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO