Profesii

Anuar ZF Cei mai mari jucători din economie, 2020. Piaţa de resurse umane: Cei mici vin puternic din urmă. Cei mari rămân însă pe poziţii. Adecco păstrează primul loc. „Este momentul oportun să regândim investiţia în forţa de muncă din punct de vedere al flexibilizării mediului şi contractelor de muncă.”

Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie, ajuns la ediţia a -15-a, a apărut pe piaţă la finalul lunii iunie

Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie, ajuns la ediţia a -15-a, a apărut pe piaţă la finalul lunii iunie

Autor: Ramona Cornea

10.07.2020, 15:00 866

Industria locală a serviciilor de resurse umane a rămas aproape nes­chim­bată la vârf în 2019. Grupul elveţian Adecco a rămas lider de piaţă şi anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de circa 403 milioane de lei, în scădere cu circa 3% faţă de 2018, şi un profit net de 9,9 mil. lei, cu 20% mai mic decât cel din anul precedent.

În topul celor mai mari companii din industrie, Adecco este urmată de Lugera, cu o cifră de afaceri de 398 mil. lei în 2019, cu 1% mai mică decât cea din anul precedent şi un profit net de 8,6 mil. lei, în creştere cu circa 6% comparativ cu anul precedent.

Ce mai mare creştere a cifrei de afaceri din rândul celor mai mari jucători din industrie a fost înregistrată de APT Resources & Services, parte a ProHuman Group. În 2019, compania a avut o cifră de afaceri de aproape 132 mil. lei, în creştere cu aproape 55% comparativ cu anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO