Profesii

Aleph News. Malta, Franţa sau Portugalia sunt destinaţiile perfecte pentru cei care vor să muncească din vacanţă

Aleph News. Malta, Franţa sau Portugalia sunt...

Autor: Aleph News

02.01.2021, 20:15 294
  • Viaţa în Costa Rica sau Panama costă între 1.500 şi 3.000 de dolari pe lună
  • În Franţa, Malta sau Portugalia, cu 2.000-3.000 de dolari pe lună trăieşti fără griji
  • În Panama, pensionarii au reduceri de până la 50% la facturi, medicamente şi spectacole

Unii şi-ar dori să îmbătrânească într-o bucăţică de paradis, departe de grijile unei vieţi active. Poate nici nu este nevoie să aştepte atât. Acum, munca de acasă ne permite să devenim mai mobili şi să ne mutăm în orice colţ al lumii. Conform Business Magazin, Institutul International Living a publicat pe platforma Forbes cele mai bune opţiuni de trai, atunci când vine vorba de raport preţ – calitate.

Costa Rica este perfectă dacă ne plac oamenii prietenoşi cu simţ civic. Pentru o singură persoană, costurile sunt de 1.600 de dolari pe lună. Pentru un cuplu, acestea se ridică la 2.000 de dolari pe lună, aici fiind inclusă şi închirierea unui apartament cu două dormitoare.

Panama este o altă variantă. Ţara îşi răsfaţă pensionarii. Există discounturi de până la 50% la facturi, medicamente şi chiar bilete la spectacole sau la nota de plata la restaurante. Fie că ne gândim la Panama City sau la plajele din San Carlos, ne-am întreţine lejer acolo cu un cost cuprins între 1.500- 3.000 de dolari pe lună.

Citiţi continuarea pe www.alephnews.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO